АДРЕСА:

Київ,

вул.Дегтярівська, 48

ПРИЙОМ ПАЦІЄНТІВ В КЛІНІЦІ:

Пн-Пт 8:00-18:00

Сб 9:00-18:00

Пошук
Close this search box.

Очищення крові і печінки - плазмоферез

Плазмоферез – метод очищення крові, оснований на видаленні певного обсягу плазми крові пацієнта з подальшим заміщенням його препаратами. Це один з найбільш застосовуваних методів еферентної терапії (гравітаційної хірургії крові, екстракорпоральної детоксикації.)

Плазмоферез – сучасне очищення крові

Кров людини складається з рідкої частини (плазми) і клітинного складу (формених елементів). У плазмі знаходяться не тільки необхідні компоненти, такі як білки і електроліти, але і токсини, що надійшли ззовні, продукти життєдіяльності організму, імунні комплекси, прозапальні фактори і т.п. Організм є саморегулюючою структурою і всі шкідливі речовини знешкоджує і виводить за допомогою власних систем детоксикації (в детоксикації беруть участь печінка, легені, нирки, шкіра, кишківник).

Види і застосування плазмоферезу

Плазмоферез покликаний допомогти детоксикаційній системі організму видалити шкідливі речовини. Особливо це актуально при пошкодженні одного або декількох органів видільної системи організму. Якщо терапія почата на етапі функціональних розладів, можливо повне відновлення. Якщо почалося органічне ураження, тоді ми можемо очікувати уповільнення прогресу патологічного процесу.

Плазмоферез може бути апаратним і безапаратним.

Апаратний – Центрифужним і гравітаційним.

У клініці АВІЦЕННА МЕД застосовується мембранний апаратний плазмоферез.

Пацієнту в периферичну вену ставиться катетер, який підключається до одноразовою замкнутої системи. За цією системою кров пацієнта невеликими порціями пропускається через фільтр. Фільтр сепарує кров на плазму і формені елементи. Плазма крові відводиться в контейнер, формені елементи по системі повертаються в вену.

Дізнатися ціни на послугу плазмоферез

Показання для плазмоферезу

Показання для проведення плазмоферезу:

Протипоказання очищення крові

Протипоказання для проведення плазмоферезу:

У сучасній медицині все частіше використовується плазмоферез в комплексному лікуванні ряду патологій.

Для отримання позитивного результату необхідний індивідуальних підхід, детальний збір анамнезу, іноді дообстеження пацієнта і складання схеми гемокорекції. Це здійснюється нашими фахівцями на консультації.

Наші фахівці мають 20 річний досвід роботи в інтенсивній терапії та реанімації, 10 річний досвід застосування еферентних методів терапії в лікуванні різних патологій, знають методики і схеми при різних захворюваннях і профілактичних заходах, маєть власні перевірені схеми.

Ми працюємо в тісному контакті з лікарями інших спеціальностей. Ми маємо стаціонар з усім необхідним обладнанням і можливість стежити постійно за станом пацієнта.

Відповімо на всі Ваші запитання:

    +38(044) 337-90-30
    +38(096) 100-34-02
    +38(050) 100-34-02